Nesër do të jetë ndryshe

None
Nes r do t jet ndryshe None

 • Title: Nesër do të jetë ndryshe
 • Author: Viktor Canosinaj
 • ISBN: null
 • Page: 288
 • Format: Paperback
 • 1 thought on “Nesër do të jetë ndryshe”

  1. Ky eshte nje nga librat e mi te preferuar nga Viktor Canosinaj, eshte nje histori e kohes ku jetojme dhe percjell nje mesazh shume te rendesishem per te gjithe te rinjte, tregon se si mund te gjesh dashuri dhe mbeshtetje ne nje bote ku ndihesh vetem dhe e perhumbur, si personazhi ne fjale, e cila perjetoi shume gjera te pakendeshme por i sherbyen si mesim. Viktor Canosinaj

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *